Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Pulpeciki wieprzowo-wołowe w keto sosie pistacjowo-śmietanowym, brokuły z masłem i prażonymi płatkami migdałów
Brokuły, JAJA kurze, MIGDAŁY w płatkach, MASŁO 82% tł., Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Pasta pistacjowa (PISTACJE), Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wołowina, Wieprzowina, Sól, Pieprz czarny, ORZECHY PISTACJOWE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 255 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 25,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g |
Węglowodany: 4,1 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 13,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.