Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pulpeciki wołowe w sosie musztardowo-pieczarkowym, kasza gryczana z suszonymi pomidorami, ogórki małosolne
Kasza gryczana palona, Cebula biała, ŚMIETANA 15% tł., Pieczarka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), MASŁO 82% tł., Czosnek, Olej rzepakowy, Wołowina, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 559 kJ/612 kcal |
Tłuszcz: 34,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g |
Węglowodany: 41,8 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 46,7 g |
Sól: 4,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.