Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pulpeciki wołowe w sosie własnym, kasza gryczana, kapusta gotowana z pomidorami
Cebula biała, Koperek, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Czosnek, Wołowina, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Kasza gryczana palona, Cukier, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka))
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 823 kJ/436 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 47,4 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 40,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.