Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
XXX_Pulpeciki wołowe z pastą paprykowo-orzechową, makaron ryżowy, surówka z kapusty pekińskiej
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Wołowina, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cukier, Cebula, Czosnek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryka czerwona, Imbir różowy marynowany, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Chili, Sól, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 493 kJ/357 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 25,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.