Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star

XXX_Pulpeciki wołowe z pastą paprykowo-orzechową, makaron ryżowy, surówka z kapusty pekińskiej

Wołowina, Papryka czerwona, Kapusta pekińska, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Jabłko, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Cebula biała, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Woda, Cebula, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Szczypiorek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cukier, Chili, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 493 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 12,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 36,7 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 25,9 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: