Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Less Gluten

XXX_Pulpeciki wołowe z pastą paprykowo-orzechową, makaron ryżowy, surówka z kapusty pekińskiej

Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Wołowina, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cukier, Cebula, Czosnek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryka czerwona, Imbir różowy marynowany, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Chili, Sól, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 493 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 12,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 36,7 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 25,9 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: