Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pulpeciki z indyka w pomidorowym sosie z boczkiem i mascarpone, bezglutenowe spaghetti, grillowane warzywa

sos 30% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), boczek wędzony (zawiera SOJĘ), ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, ocet balsamiczny, bazylia, ksylitol, pieprz czarny, sól), pulpecik 28% (indyk, JAJA kurze, płatki OWSIANE bezglutenowe, olej rzepakowy, pieprz czarny, sól), cukinia i papryka 22% (cukinia, papryka czerwona, papryka żółta, czosnek, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), makaron 20% (makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, olej rzepakowy), bazylia

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 862 kJ/924 kcal
Tłuszcz: 35,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g
Węglowodany: 93,3 g
w tym cukry: 15,6 g
Błonnik: 9,4 g
Białko: 59,6 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: