Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pulpeciki z indyka w pomidorowym sosie z boczkiem i mascarpone, bezglutenowe spaghetti, grillowane warzywa
Bazylia, JAJA kurze, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Indyk, Cukinia, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 837 kJ/917 kcal |
Tłuszcz: 35,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g |
Węglowodany: 91,2 g w tym cukry: 15,9 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 59,7 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.