Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pulpeciki z indyka w pomidorowym sosie z boczkiem i mascarpone, bezglutenowe spaghetti, grillowane warzywa

Indyk, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukinia, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Papryka czerwona, Papryka żółta, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Olej rzepakowy, płatki OWSIANE bezglutenowe, Cebula biała, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Bazylia, Sól, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 909 kJ/934 kcal
Tłuszcz: 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g
Węglowodany: 95,3 g
w tym cukry: 17,2 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 59,8 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: