Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pulpeciki z indyka w pomidorowym sosie z boczkiem i mascarpone, bezglutenowe spaghetti, grillowane warzywa

Bazylia, JAJA kurze, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Indyk, Cukinia, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cebula biała

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 837 kJ/917 kcal
Tłuszcz: 35,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g
Węglowodany: 91,2 g
w tym cukry: 15,9 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 59,7 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: