Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Pulpeciki z indyka w sosie marchewkowo-koperkowym, kasza jęczmienna, fasolka szparagowa z bułką tartą
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa żółta, Sól, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Koperek, Indyk, Pieprz czarny, JAJA kurze, Płatki OWSIANE, Kurkuma, Mąka PSZENNA, Marchew, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 912 kJ/935 kcal |
Tłuszcz: 44,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,4 g |
Węglowodany: 79,7 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 12,4 g |
Białko: 50,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.