Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Pulpety wieprzowe w sosie paprykowym z kolendrą, ryż basmati
Pieprz czarny, Sól, Wieprzowina, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, JAJA kurze, Ryż basmati, Mąka ziemniaczana, Papryka czerwona, Papryka słodka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Kolendra
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 264 kJ/302 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 34,9 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.