Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

Pulpety wieprzowe w sosie paprykowym z kolendrą, ryż basmati

Pieprz czarny, Sól, Wieprzowina, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, JAJA kurze, Ryż basmati, Mąka ziemniaczana, Papryka czerwona, Papryka słodka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Kolendra

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 264 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 11,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 34,9 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 13,9 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: