Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Pulpety wieprzowe w sosie paprykowym z kolendrą, ryż basmati
Pieprz czarny, Sól, Wieprzowina, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, JAJA kurze, Ryż basmati, Mąka ziemniaczana, Papryka czerwona, Papryka słodka, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Kolendra
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.