Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

Pulpety wieprzowe w sosie paprykowym z kolendrą, ryż basmati

Wieprzowina, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż basmati, Papryka czerwona, Cebula biała, ŚMIETANA 15% tł., JAJA kurze, Sól, Kolendra, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Czosnek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 228 kJ/293 kcal
Tłuszcz: 11,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 33,1 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 13,6 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: