Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Less Gluten

Pulpety z łososia z duszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami, puree pietruszkowe

Sok z cytryny, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Chili, Cebula biała, Ziemniaki, Pietruszka, MLEKO spożywcze 2% tł., Cebula biała, MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Natka pietruszki, JAJA kurze, ŁOSOŚ, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 329 kJ/318 kcal
Tłuszcz: 16,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 24,7 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 17,1 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: