Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Pulpety z łososia z duszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami, puree pietruszkowe
Sok z cytryny, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Chili, Cebula biała, Ziemniaki, Pietruszka, MLEKO spożywcze 2% tł., Cebula biała, MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Natka pietruszki, JAJA kurze, ŁOSOŚ, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 329 kJ/318 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 24,7 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.