Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
PUMPKIN STAR
Cynamon, Dynia pestki, Imbir, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Olej kokosowy, Pasta waniliowa, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Siemię lniane, Nasiona słonecznika, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Dynia
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 117 kJ/506 kcal |
Tłuszcz: 28,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,3 g |
Węglowodany: 52,9 g w tym cukry: 27,0 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.