Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
Quesadillas z szarpaną wieprzowiną, ziemniakiem, serem cheddar i tymiankiem, pomidorowy sos adobo
Roszponka, Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Tortilla PSZENNA, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Powidła śliwkowe, Papryka wędzona, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Cebula czerwona, Tymianek, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Kolendra, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kmin rzymski, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 310 kJ/552 kcal |
Tłuszcz: 21,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g |
Węglowodany: 62,3 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 25,3 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.