Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Quesedillas z batatem, serem wędzonym i czerwoną cebulą, sos pomidorowy
Szpinak baby, MIGDAŁY w płatkach, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Batat, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Tortilla PSZENNA, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 251 kJ/299 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 48,0 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.