Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Quiche z figami, kozim serem i tymiankiem
Rukola, Cukier puder, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, Olej kokosowy, Figi, Ser camembert (MLEKO krowie pasteryzowane, ŚMIETANA, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Ser kozi (MLEKO kozie, podpuszczką z MLEKA koziego, sól), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Tymianek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 362 kJ/326 kcal |
Tłuszcz: 21,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,0 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.