Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Quiche z tuńczykiem, karczochami, czarnymi oliwkami, sałatka, pesto bazyliowe
Rzodkiewka, Miód pszczeli, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), JAJA kurze, ŚMIETANA 15% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Karczochy w zalewie (Karczochy, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, sól), Czosnek, Fasolka szparagowa zielona, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Bazylia, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 866 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.