Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Less Gluten
Quinoa z serem halloumi, młodymi buraczkami i liśćmi musztardowca, sos miodowo-limonkowy
Musztardowiec, Kiełki rzodkiewki, Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Komosa ryżowa, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 155 kJ/515 kcal |
Tłuszcz: 28,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,7 g |
Węglowodany: 45,7 g w tym cukry: 17,4 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 20,4 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.