Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Less Gluten
Quinoa z serem halloumi, pieczonymi burakami i liśćmi musztardowca, sos miodowo-limonkowy
Musztardowiec, Kiełki rzodkiewki, Burak, Komosa ryżowa, Sól, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 912 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.