Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Racuchy owsiane z jabłkiem i żurawiną, twarożek waniliowy, sos z owoców leśnych

SER twarogowy półtłusty, JAJA kurze, Jabłko, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Truskawki, Maliny, Jagody, Płatki OWSIANE, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukier puder, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Miód pszczeli, Proszek do pieczenia

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 065 kJ/254 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 40,8 g
w tym cukry: 23,1 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 13,4 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: