Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Ragu wołowe, makaron rigatoni z parmezanem, natką pietruszki i skórką pomarańczy
Makaron rigatoni (Mąka z PSZENICY durum, woda), Marchew, Wołowina, Wieprzowina, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka ostra, MASŁO 82% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Cynamon, Cebula biała, Pomarańcza, Natka pietruszki, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 991 kJ/715 kcal |
Tłuszcz: 25,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 g |
Węglowodany: 76,5 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 44,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.