Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
Ragu z białej fasoli, suszonych pomidorów i słonecznika, chleb razowy, ogórek kiszony
Rozmaryn, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Cukier, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rukola, Sól, Cebula biała, Czosnek, Fasola biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 630 kJ/390 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 50,4 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 11,9 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.