Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4 Star
  • Dairy Free

Ragu z białej fasoli, suszonych pomidorów i słonecznika, chleb razowy, ogórek małosolny

Fasola biała, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Nasiona słonecznika, Cebula biała, Olej rzepakowy, Rozmaryn, Czosnek, Rukola, Sól, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 125 kJ/508 kcal
Tłuszcz: 23,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 63,6 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 14,6 g
Białko: 15,5 g
Sól: 3,9 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: