Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star

Ragu z fasolą, suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi, chleb żytni

Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Natka pietruszki, Cukier, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rozmaryn, Sól, Cebula biała, Czosnek, Fasola biała, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 828 kJ/437 kcal
Tłuszcz: 20,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 56,6 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 14,6 g
Białko: 18,2 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: