Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
Ratatouille z ciecierzycą, chleb żytni
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Cebula biała, Cukier, Cukinia, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rozmaryn, Sól, Tymianek, Ciecierzyca, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 760 kJ/421 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 69,0 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 13,2 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.