Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star

Ratatuj z ciecierzycą, bułeczka z pestkami dyni

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukinia, Ciecierzyca, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Papryka czerwona, Marchew, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 189 kJ/284 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 39,2 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 13,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: