Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ratatuj z ciecierzycą, komosa ryżowa z suszonymi pomidorami
Komosa ryżowa, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Tymianek, Rozmaryn, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Marchew, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Cukier, Cebula biała, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 888 kJ/451 kcal |
Tłuszcz: 18,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 64,2 g w tym cukry: 13,7 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 1,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.