Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ratatuj z soczewicą, kasza gryczana
Kasza gryczana palona, Sól, Natka pietruszki, Cebula biała, Cukinia, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Soczewica żółta
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 036 kJ/487 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 72,9 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.