Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Ratatuj z zieloną soczewicą, kasza jaglana
Kasza jaglana, Sól, Natka pietruszki, Bakłażan, Cukinia, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Koncentrat pomidorowy 30%, Kurkuma, Olej rzepakowy, Papryczka chili, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Czosnek, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 834 kJ/438 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 70,7 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 0,5 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.