Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.67 Star

Ravioli ze szparagami i mascarpone, krem z ubitej ricotty, kruszonka orzechowo-parmezanowa, pieczone warzywa

Ravioli ze szparagami i mascarpone (zielone szparagi (32%), semolina z PSZENICY twardej, SER ricotta [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól], SER śmietankowy mascarpone 10% [ŚMIETANKA pasteryzowana], masa JAJOWA pasteryzowana, woda, bułka tarta [mąka PSZENNA, sól, drożdże], płatki ziemniaczane, sól, olej rzepakowy, przyprawy), Bakłażan, Cukinia, Papryka żółta, Papryka czerwona, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Rukola, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 228 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 12,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
Węglowodany: 36,5 g
w tym cukry: 7,3 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13,0 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: