Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Ravioli ze szparagami i mascarpone, krem z ubitej ricotty, kruszonka orzechowo-parmezanowa, grillowane warzywa
Bakłażan, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), ORZECHY WŁOSKIE, Papryka czerwona, Papryka żółta, Ravioli ze szparagami i mascarpone (zielone szparagi (32%), semolina z PSZENICY twardej, SER ricotta [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól], SER śmietankowy mascarpone 10% [ŚMIETANKA pasteryzowana], masa JAJOWA pasteryzowana, woda, bułka tarta [mąka PSZENNA, sól, drożdże], płatki ziemniaczane, sól, olej rzepakowy, przyprawy), Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 217 kJ/291 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 35,9 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.