Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Ravioloni ze szparagami i mascarpone w śmietankowym sosie z pecorino i świeżym pieprzem, sałata rzymska z pomidorkami i prażonymi migdałami

Ravioli ze szparagami i mascarpone (zielone szparagi (32%), semolina z PSZENICY twardej, SER ricotta [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól], SER śmietankowy mascarpone 10% [ŚMIETANKA pasteryzowana], masa JAJOWA pasteryzowana, woda, bułka tarta [mąka PSZENNA, sól, drożdże], płatki ziemniaczane, sól, olej rzepakowy, przyprawy), Pomidorki daktylowe, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sałata rzymska, Woda, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Cebula biała, Pieprz czarny, Sól, Oliwa z oliwek, Gałka muszkatołowa

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 364 kJ/565 kcal
Tłuszcz: 29,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g
Węglowodany: 54,6 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 21,2 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: