Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Razowe penne z tofu w sosie z prażonych orzeszków ziemnych, brokuły z sezamem
SEZAM biały, Brokuły, Kolendra, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop klonowy, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.