Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Razowe penne z wędzonym tofu w sosie z prażonych orzeszków ziemnych, brokuły z sezamem
SEZAM biały, Brokuły, Kolendra, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Czosnek, Imbir różowy marynowany, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 376 kJ/807 kcal |
Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 85,2 g w tym cukry: 18,7 g |
Błonnik: 12,9 g |
Białko: 47,0 g |
Sól: 5,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.