Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Razowe placuszki na maślance z bitą śmietaną i borówkami
Cukier puder, śmietan-fix (glukoza, skrobia modyfikowana), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Borówka amerykańska, Mięta, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MAŚLANKA, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 976 kJ/472 kcal |
Tłuszcz: 18,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,0 g |
Węglowodany: 65,1 g w tym cukry: 18,5 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.