Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Razowe spaghetti w sosie kokosowo-limonkowym z cieciorką, groszkiem cukrowym, brokułami i wegańskim parmezanem
Ciecierzyca, Groszek cukrowy, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, ORZECHY NERKOWCA, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Brokuł, Cukier, Mąka ziemniaczana, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieprz czarny, Sok z limonki, Limonka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 767 kJ/422 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,2 g |
Węglowodany: 62,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 17,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.