Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Vegan
Razowe spaghetti w sosie kokosowo-limonkowym z cieciorką, szparagami, zielonym groszkiem i wegańskim parmezanem
Ciecierzyca, Cukier, Sok z limonki, Pieprz czarny, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Mąka ziemniaczana, Groszek zielony, Szparagi, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Szparagi, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), ORZECHY NERKOWCA, Natka pietruszki, Sól, Olej rzepakowy, Limonka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 325 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 47,3 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.