Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Razowe spaghetti z cieciorką w sosie orzechowym z imbirem i grillowaną papryką

Ciecierzyca, Papryka czerwona, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Woda, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Cukier, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sól, Olej rzepakowy, SEZAM czarny, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 682 kJ/641 kcal
Tłuszcz: 18,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 97,2 g
w tym cukry: 19,7 g
Błonnik: 16,5 g
Białko: 29,2 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: