Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Risotto dyniowe ze szpinakiem
Gałka muszkatołowa, Imbir, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Czosnek, Dynia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ryż arborio, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 352 kJ/323 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 63,2 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.