Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Risotto mocno pomidorowe z wegańskim parmezanem i bazylią, sałatka warzywna z winegretem
Bazylia, Papryka czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Ryż basmati, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Oregano, Ogórek zielony, Oliwa z oliwek, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cynamon, Cukier, Sól, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), ORZECHY NERKOWCA, Papryka żółta, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 892 kJ/213 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 26,9 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.