Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Risotto truskawkowe z truskawkami
Mięta, Cukier, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Ryż jaśminowy, Truskawki, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 580 kJ/378 kcal |
Tłuszcz: 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 79,5 g w tym cukry: 13,7 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.