Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Risotto verde
Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Groszek zielony, Mięta, Ryż arborio
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 033 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 35,9 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.