Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Risotto z pieczarkami, groszkiem, parmezanem, orzechami pinii i natką pietruszki
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Natka pietruszki, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Groszek zielony, Pieprz czarny, Pieczarki, Ryż arborio
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 354 kJ/324 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 43,2 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.