Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Risotto ze szparagami, zielonym groszkiem i wegańskim parmezanem
ORZECHY NERKOWCA, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cytryna, Wiórki kokosowe, Sok z cytryny, Pieprz biały, Papryka Gochugaru, Oliwa z oliwek, Olej kokosowy, Mąka ryżowa, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Kurkuma, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Cebula biała, Ryż arborio, Pieprz czarny, Groszek zielony, Sól, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 733 kJ/414 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g |
Węglowodany: 57,3 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.