Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Risotto ze szparagami, zielonym groszkiem i wegańskim parmezanem

Szparagi, Groszek zielony, Woda, Ryż arborio, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, ORZECHY NERKOWCA, Mąka ryżowa, Wiórki kokosowe, Wywar warzywny (zawiera SELER), Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Olej kokosowy, Cukier, Sok z cytryny, Sól, Papryka Gochugaru, Pieprz biały, Pieprz czarny, Kurkuma, Oliwa z oliwek, Cytryna

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 746 kJ/417 kcal
Tłuszcz: 16,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g
Węglowodany: 55,4 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 7,5 g
Białko: 13,2 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: