Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Risotto ze szparagami, zielonym groszkiem i wegańskim parmezanem

Szparagi, Groszek zielony, Woda, Ryż arborio, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Vermezan z orzechów nerkowca (ORZECHY NERKOWCA, płatki drożdżowe nieaktywne, sól himalajska), Mąka ryżowa, Wiórki kokosowe, Wywar warzywny (zawiera SELER), Olej kokosowy, Cukier, Sok z cytryny, Sól, Papryka Gochugaru, Pieprz czarny, Pieprz biały, Oliwa z oliwek, Czosnek, Kurkuma, Cytryna

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 761 kJ/421 kcal
Tłuszcz: 17,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g
Węglowodany: 54,3 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 7,8 g
Białko: 13,3 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: