Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Roladka biszkoptowa z kremem z ricotty i pistacjami, persymona, kiwi
Bazylia, Cukier, Kakao, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Sól, Cukier puder, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Kiwi, ORZECHY PISTACJOWE, Kaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 178 kJ/282 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 42,7 g w tym cukry: 14,1 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.