Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka buraczkowa z bazyliowym serkiem i szynką parmeńską, salsa z awokado
SEZAM biały, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Bazylia, orzechy pinii, Mąka ryżowa, Oliwa z oliwek, Czosnek, Żelatyna, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), JAJA kurze, Burak, Sól, Pieprz czarny, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 439 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 5,9 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.