Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
Roladka paprykowa z kremowym serkiem i rukolą
Kiełki słonecznika, ORZECHY LASKOWE, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Chili, Mąka kukurydziana, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, Papryka czerwona, Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 588 kJ/140 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 7,9 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.