Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Roladka szpinakowa z kremem z ricotty, maliny
Maliny, Ksylitol, Mąka PSZENNA, Szpinak baby, JAJA kurze, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Żelatyna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 349 kJ/83 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.