Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka szpinakowa z łososiem wędzonym i chrzanowym serkiem
Cytryna, Dynia pestki, Nasiona słonecznika, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Gałka muszkatołowa, Żelatyna, JAJA kurze, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Szpinak, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 030 kJ/246 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g |
Węglowodany: 8,0 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 16,0 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.