Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka wieprzowa z warzywami i żółtym serem, kasza gryczana, surówka coleslaw
Natka pietruszki, Kasza gryczana palona, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Wieprzowina, Cebula czerwona, Czosnek, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Pieczarki, Wieprzowina, polędwica, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 015 kJ/482 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 37,3 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 50,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.