Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Roladka z indyka z fetą, papryką i oliwkami, ryż basmati z orzechami nerkowca, surówka z młodej kapusty z kuminem i jalapeno
ORZECHY NERKOWCA, Kapusta młoda, Cebula dymka, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Kmin rzymski, Sól, Kiełki słonecznika, Ryż basmati, Indyk, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Indyk, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryczka Jalapeno
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 057 kJ/731 kcal |
Tłuszcz: 19,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 87,1 g w tym cukry: 11,7 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 51,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.