Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Less Gluten

Roladka z indyka z fetą, papryką i oliwkami, ryż basmati z orzechami nerkowca, surówka z młodej kapusty z kuminem i jalapeno

ORZECHY NERKOWCA, Kapusta młoda, Cebula dymka, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Kmin rzymski, Sól, Kiełki słonecznika, Ryż basmati, Indyk, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Indyk, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryczka Jalapeno

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 057 kJ/731 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 87,1 g
w tym cukry: 11,7 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 51,4 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: