Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star

Roladka z indyka z fetą, papryką i oliwkami, ryż basmati z orzechami nerkowca, surówka z młodej kapusty z kuminem i jalapeno

Indyk, Kapusta młoda, Ryż basmati, Cebula dymka, ORZECHY NERKOWCA, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ocet ryżowy (woda, ryż), Oliwa z oliwek, Papryczka Jalapeno, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Kiełki słonecznika, Kmin rzymski, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 057 kJ/731 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 87,1 g
w tym cukry: 11,7 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 51,4 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: