Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Roladka z indyka z mozzarellą i oliwkami na musie brokułowym, kasza gryczana, surówka z marchewki
Kasza gryczana palona, Sól, Olej rzepakowy, Brokuły, Cebula biała, Natka pietruszki, Indyk, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Indyk, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 391 kJ/332 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 33,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.