Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Roladka z indyka z mozzarellą i oliwkami na musie brokułowym, kasza gryczana, surówka z marchewki
Kasza gryczana palona, Sól, Olej rzepakowy, Brokuły, Cebula biała, Natka pietruszki, Indyk, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Indyk, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.