Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka z indyka z pieczarkami, pietruszkowym pesto i parmezanem, sos śmietanowy, czarny ryż, surówka marchewkowa
Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Pieczarki, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ryż czarny, Indyk, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Nasiona słonecznika, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Indyk, Sól
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 250 kJ/777 kcal |
Tłuszcz: 24,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g |
Węglowodany: 69,5 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 69,7 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.