Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
-
Less Carb
Roladka z indyka z szafirem, szpinakiem i suszonymi pomidorami, sos pomidorowy, kasza jaglana, surówka porowa
Kasza jaglana, Szpinak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Indyk, Ser szafir (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny), Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), JAJA kurze, Czosnek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, surówka porowa (kapusta biała (64%), por (10%), jabłko (5%), majonez (15%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], marchew, cukier trzcinowy, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 079 kJ/736 kcal |
Tłuszcz: 21,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 66,7 g w tym cukry: 17,8 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 74,9 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.